40 års klassejubilæum.

 

 

 

                                                                 

                                                    Odense den 14. maj 2008.

Så nærmer vi os dagen!

Kære 68-realist!

Alt er faldet på plads med hensyn til det praktiske på DEN STORE DAG.

Vi har alle bevæget os ind i zonen for ”en tydelig erindring af ungdommen” og har lidt vanskeligheder med at huske den netop passerede datid. Dette bliver vi mindet om af vore omgivelser og ikke mindst af vore børn. ”Hvad man i barndommen nemmer, man i alderdommen aldrig glemmer”. Således gik det også med sproget, og ville det ikke være en fornøjelse at være sammen med vores dansklærer, Grethe Kammann, og genoplive dagene med henførende stedordstillægsledsætning og Anne Sofie Hedvig. Vi har jo aldrig glemt at sætte kommaer, så hvorfor nu al denne anarkisme i tegnsætningen? Det er jo ikke det eneste område, hvor forandringerne har været store. I matematikkens verden, hvor Gunnar Pedersen lærte os, hvad der var ”hensigtsmæssigt”, er det binære talsystem slået igennem efter princippet med tændt og slukket, og bliver det ikke spændende at møde sine gamle klassekammerater, og opleve hvem der er tændt på EDB, og om vi stadig er gode til at slukke tørsten. Vores daværende fremtid er fortid, og nutiden presser sig på:

Her er programmet så for den 20. juni 2008:

 

Vi mødes på Højstrup skolen Kl. 14.30 til en kop kaffe og et par sange fra 1968, hvor skolens leder vil være vært. Der skal også tages et jubilæumsfoto til ”Stiften” og selvfølgelig rundvisning på skolen. Der vil også efter kaffen være en øl eller vand.

Vi begiver os herefter til AirPub i Kongensgade 41 ca. kl. 18.30, hvor vi har reserveret et lokale fra kl. 19.00 kun for os. Her bliver menuen serveret og er: Ferskrøget laks, Tournedos, og is til dessert.

I al sin enkelthed men med seriøse overvejelser som baggrund. Centralt beliggende, intet arbejde for os, mulighed for at være sammen som et selskab, flextid for hjemtransport, hvis du får nok af dine klassekammerater, 300 kr. for maden, drikkevarer betaler du selv…og ingen opvask. 

Lyder dette tiltalende så indbetal de 300 kr. inden 25.maj, til:

 

Nordea reg.nr. 5774  kontonr. 0371893032   (husk at skrive dit navn på overførslen.)

 

så ved vi du kommer. Har du forslag til sangbogen ”vi tog realen med!”, så mail til Peder eller Susanne. Peder spiller guitar/klaver og hvis nogle ønsker at være med til akkompagnementet, så sender vi noderne. ”As tears go by” med Rolling Stones er den første sang i sangbogen … men hvad var det lige vi sang?

 

Med venlig hilsen

68-planlægningsgruppen

Susanne, Inge, Otto og Peder.

 

 


 

Kære ”gamle” 68 – realister.

Det er ikke til at tro det, men den 20. juni 2008 er det faktisk 40 år siden vi fik vort Realeksamensbevis. Vores ”kære” gamle skole havde 50 års jubilæum august 2006 og Otto, Inge, Susanne og Peder mødte hinanden, og havde en rigtig hyggelig eftermiddag på jubilaren. Vi gav hinanden håndslag på, at vi ville holde 40 års jubilæum – og nu er tiden så fremskreden, at det ikke kan gå hurtigt nok med, at melde datoen ud. Vi har gjort det nemt for alle, så der ikke er nogen undskyldninger for ikke at dukke op. Det er på DAGEN. Ja, netop 40 år efter, at vi stod med røde kinder og trykkede skoleinspektør Rasmussen i hænderne. Nogle har måske allerede fundet ud af, at der skulle ske noget ved at gå ind på vores klasses hjemmeside, som Otto har lavet netop med det formål at samle os. www.ottoolssonslaegt.dk under linket 3 Real 1968.

Denne skrivelse er ment som en foreløbig udmelding og påmindelse om, straks at reservere dagen fra kl. 14.30 til den lyse morgen næste dag. Programmet følger, når Inge, Susanne, Otto og Peder har planlagt forløbet i detaljer, men vi kan allerede fastslå, at dette er forhandlet på plads med den meget imødekommende og interesserede skoleleder, Birgit Nielsen.

Det er i al sin enkelthed, hvad du bliver oplyst om nu, men hvis du vil høre mere – eller måske ligefrem vil være med til at planlægge, så er en kontakt til os nok til, at du vil blive inddraget.

På snarligt gensyn,

68-ernes planlægningsgruppe - Otto, Inge, Susanne og Peder.

                                                               PS. Dem som endnu ikke har oplyst e-mail, bedes venligst sende den til os.